I. San Antonio

El CE Mataró s'adjudica el Trofeu Iluro davant el Cerdanyola (2-0)

Els groc-i-negres van tenir suficient amb una primera meitat correcta per imposar-se a un equip que no va ser cap obstacle

La presentació oficial del Mataró davant l'afició va tenir dues cares ben diferenciades. Els mataronins van fer una primera meitat correcta davant el Cerdanyola, que, tot i posar-hi ganes, no va ser rival pels de Marc Serrano, dues categories superior. Els primers 45 minuts van ser suficients per guanyar el trofeu. Un gol de Jose a la mitja hora va obrir el marcador, mentre que un penal comès sobre Angel als 39 i transformat per Kiku va col.locar un 2-0 que ja seria definitiu. El primer temps va deixar alguns detalls positius de l'equip, però, després del descans, el futbol va desaparéixer.

La segona meitat va sobrar. Els nombrosos canvis i l'escasa motivació van ser la tònica dominant i cap dels dos equips no va crear ocasions clares. Tan sols alguna arribada local i algun xut llunyà van animar el partit, però el marcador ja no es va moure.

Alícia Romero, regidora de l'ajuntament de Mataró va fer l'entrega del trofeu de sotscampió al Cerdanyola, mentre que Ivan Pera, regidor del Patronat Municipal d'Esports va entregar a Manolo Jiménez, capità groc-i-negre, el trofeu de campions.