Salva Fernández

El CE Mataró remunta davant L'Hospitalet i els atrapa a la classificació

Els groc-i-negres van exhibir tot el seu punt d'honor remuntant un gol inicial dels riberencs i situant-se colíders de Tercera Divisió

Havia de ser un gran partit de futbol. El fins llavors líder arribava al municipal després de vuit victòries consecutives, una xifra només a l'abast d'un gran equip. Els mataroninsl, de tota manera, també havien encadenat quatre triomfs. Per tot això, i perquè els de Ramon Mayo eren primers amb tres punts més que els de Creixell. A més, el goal-average estava en joc, ja que el Mataró havia guanyat a l'anada 1-3. Per totes aquestes raons, vel partit entre els dos equips més en forma de Tercera Divisió no podia decebre.

I no ho va fer. La primera meitat, però, va ser molt trabada, amb aturades constants en el joc, sobretot per part de L'Hospitalet, que va fer moltíssimes faltes, evitant que els mataronins es trobessin còmodes. Així, els de Creixell no trobaven el camí de la porteria d'Eduardo, tot i que tampoc veien perilla la seva meta. Només a pilota parada semblava que es podria obrir el marcador. I així va ser. Dani Cobo va fer un golàs de falta directa al minut 44 que va deixar mut un municipal que presentava molt millor entrada que en altres ocasions. Però el mateix jugador va cometre un error infantil i, abans del descans, va ser expulsat per protestar.

Amb un home més, els groc-i-negres van sortir a per totes des d'un bon començament de la segona meitat. Els riberencs es van veure desbordats i ja al minut 48 Angel va aprofitar una semierrada de Fernando a centre de Molina per batre, a plaer, Eduardo. Era l'1 a 1, però el Mataró no en tenia prou amb l'empat. Molt poc després, el mateix Angel va rebre la falta dins l'àrea de Toni Mora, que després de cinc temporades vestint la samarreta del Mataró tornava al municipal. Kiku va ser l'encarregat de transformar el penal en gol, el seu novè aquesta temporada. Era el 2-1 i el camp va embogir. Fins al final, els riberencs van apretar, però sense que els locals patissin per mantenir l'avantatge. De fet, Molina va poder fer el 3-1 en dos u contra u davant Eduardo.

Amb aquesta victòria, tots dos equips empaten amb 49 punts al capdavant de la classificació de Tercera Divisió, tot i que els mataronins són líders al haver guanyat els dos partits a L'Hospitalet.