El CE Mataró perd a Banyoles i cau de la zona de promoció

Els groc-i-negres van encaixar dos gols de falta directa, un d'ells a un minut pel final, i no van poder evitar que l'equip local sumés els tres punts

Peri va ser el gran protagonista del triomf mataroní, amb dos gols de falta directa. El partit va ser molt igualat, amb tots dos equips buscant la porteria contrària amb insistència.

Els mataronins van tenir més possessió de pilota, però els contracops locals eren perillosos. De tota manera, no va ser amb una jugada quan va arribar el primer gol del partit, sinó que va ser Peri, als 28 minuts, qui de falta directa va batre Miguel Angel. Tot i l'1 a 0, els de Jaume Creixell no es van venir avall i van buscar sempre l'empat. Aquest va arribar als tres minuts de la represa i Oscar en va ser l'autor. Amb un punt a la butxaca, els groc-i-negres van seguir atacant per intentar fer-se amb la victòria, però les ocasions no entraven. Quan quedaven pocs segons pel 90', una nova falta directa, aquesta desde molt lluny, va evitar que el Mataró s'endugués un punt de Banyoles. Peri va fer el 2-1 i va donar el triomf al seu equip.