Luismi intenta marxar del seu marcador.

El CE Mataró passa de l'èpica a la decepció en l'últim sospir

Els mataronins perden 2 a 3 davant el Santboià en l'últim minut després de remuntar un 0 a 2 advers

La pluja, un 0 a 2 en contra, el fred i el poc públic que hi havia ahir a les grades del Municipal de Mataró no van ser motius suficients perquè el CE Mataró es rendís abans d'hora. Tres minuts va necessitar l'equip de Manel Moya per empatar un partit que estava molt coll amunt, però en una jugada aïllada al minut 90, el Santboià recordava al CE Mataró que aquest no era el seu any. Al final, derrota per 2 a 3 amb un Mataró que segueix claudicant amb els rivals forts de la categoria i que no va poder viure una tarda màgica.

El partit va començar amb un Mataró molt erràtic, fallant passades fàcils al centre del camp i propiciant ocasions de perill per pat del Santboià. Tot i això, eren els locals amb tímids xuts de Delmàs i diversos aldarulls dins l'àrea en els córners qui portaven més perill. Precisament els mataronins, en un d'aquests aldarulls, van enviar una pilota al pal. El Santboià, que venia amb un futbol conservador, va avançar-se amb un remat de cap de Iñaki, el lateral dret dels de Sant Boi, al pal llarg de la porteria de Miguel Angel. Mitja hora de joc i el Santboià, sense haver fet res, ja estava per davant al marcador.

Charly, un dels més actius durant la primera part, feia una internada per la banda que va acabar amb una passada de la mort que el porter va enviar a córner. El Mataró apretava, però no ofegava al rival. Amb aquest resultat es va arribar al descans, mentre començava a caure una insistent pluja.

En la represa, el Santboià va sortir una mica més espavilat. Una passada llarga que es va empassar la defensa mataronina va permete a Rulo portar perill, tot i que la seva centrada no va trobar rematador. Quatre minuts després, Una falta lateral que va acabar morta dins l'area mataronina l'aprofitava David per marcar el 0 a 2. El partit semblava sentenciat. Per acabar-ho d'adobar, Ballús feia una mala entrega que deixava a Rulo completament sol davant Miguel Angel, que va aturar el xut del davanter de Sant Boi.

Però el Mataró, lluny de glaçar-se pel vent i la forta pluja, va encendre el partit. Artur fusilava al porter visitant després de rebre una gran assistència d'Amate. Era el minut 61. Tres minuts més tard, el mateix Amate marcava l'empat amb un impresionant remat de cap a la sortida d'un córner. Quedaven 35 minuts i el Santboià estava totalment desconcertat.

Malgrat això, mica en mica el Mataró va començar a perdre força, Lluís no aportava la força en atac que havia donat Charly i semblava que l'empat era un bon resultat. Al minut noranta, una nova falta penjada a l'àrea mataronina l'aprofitava Iñaki per rematar de nou, aquest cop pentinant enrere, a dins de la porteria. El Mataró veia com la remuntada s'esvaïa. Sobre la hora, un mal refús del porter a xut de Sauras el va intentar rematar Amate dins l'àrea petita, però el porter visitant va atrapar la pilota i l'àrbitre va assenyalar la fi del partit. Amb aquesta derrota, el CE Mataró continua en terreny de ningú, dotzè, lluny de qualsevol aspiració o problema.