El CE Mataró, molt aprop de la promoció després de guanyar a Balaguer (0-2)

Els groc-i-negres van fer un partit molt seriós, deixant la iniciativa al conjunt local, que encara no havia perdut a casa, i sumant una gran victòria

El Balaguer rebia el Club Esportiu Mataró com a un equip invicte al seu camp, on només s'havien escapat dos punts després d'empatar amb el Banyoles. Però els groc-i-negres van demostrat que, tot i perdre el primer partit a casa davant el Granollers, la moral de l'equip està molt forta.

Els de Jaume Creixell van jugar el partit amb molta serietat i, a més, van comptar amb la gran tasca de Miguel Angel, que va fer un partit perfecte, aturant tot el que li arribava i mostrant la seva millor cara. De fet, el domini territorial va ser dels locals, però l'equip de la Noguera no va estar encertat en atac i els mataronins ho van aprofitar. Es va arribar al descans amb el 0-0 inicial al marcador.

El segon temps va començar de la mateixa manera, però els groc-i-negres van mostrar-se més incisius i van buscar més la porteria rival, sentint-se molt protegits per un Miguel Angel majestuós. Així, als 67' minuts, una falta llançada per Kiku que va rebotar en la defensa, va acabar en el 0 a 1. Ja en el temps de descompte, Fernando va fer el 0-2 i va sentenciar el partit culminant un contracop. Aquest resultat deixa en cinquena posició els mataronins i a només un punt de la zona de promoció d'ascens.