Joan Ribó

El CE Mataró, més líder tot i l'empat a Tàrrega (0-0)

Els de Jaume Creixell van sumar un valiós punt i augmenten a cinc els punts d'avantatge sobre l'Hospitalet, que va perdre al camp del Sant Andreu

El partit, si es feia un cop d'ull a la classificació, havia de ser un tràmit, ja que els groc-i-negres, líders, s'enfrontaven al cuer de la categoria, el Tàrrega, que té peu i mig a Primera Catalana. A més, els mataronins sabien que l'Hospitalet, el seu immediat perseguidor, havia perdut al Narcís Sala davant el Sant Andreu i una victòria els feia assegurar-se, pràcticament, la primera posició.

Però no va ser així, els blaugrana van plantar cara l'equip groc-i-negre. La possessió de la pilota, això sí, va ser gairebé sempre del Mataró, que va intentar de totes les maneres superar la defensa local. Però les ocasions van ser escases i l'equip, que acumula molts partits aquesta temporada, no tenia la frescor d'altres encontres. Malgrat tot, sobretot durant els últims deu minuts, els de Creixell van posar setje sobre la porteria de Ballesterosi van tenir alguna bona oportunitat per endur-se els tres punts. No van estar encertats i, al minut 85, van estar a punt de rebre l'1 a 0, en una pilota que Romario va estavellar al travesser. Al final, l'empat va ser un resultat positiu.

Els mataronins continuen primers, ara cinc punts per sobre de l'Hospitalet, tot i que els riberencs tenen un partit pendent, al camp del Peralada, que és quart classificat i, si guanya, es situaria en zona de promoció.