Salva Fernández

El CE Mataró jugarà la promoció d'ascens a Segona B

Un gol d'Angel al minut 90 va donar la victòria davant el Peralada (2-1) i els mataronins acabaran entre els quatre primers

L'equip groc-i-negre rebia un dels rivals més complicats en el que queda de lliga, el Peralada, que es jugava les seves opcions de disputar la promoció d'ascena a Segona Divisió B. Els mataronins ho sabien i van apretar desde l'inici per aconseguir avançar-se en el marcador. Tot i el domini territorial dels de Jaume Creixell, l'equip gironí es defensava amb ordre, fet que propiciava moltes pèrdues de pilota per part dels groc-i-negres. Malgrat tot, el Peralada tampoc no arribava amb perill a la porteria de Miguel Angel, ja que la defensa local es va mostrar molt segurar. La primera part, molt igualada, va acabar amb empat a zero.

El partit es va animar després del descans i les ocasions van ser més freqüents. Van ser els gironins qui, amb una falta directa servida per Santos al minut 60,van aconseguir avançar-se. El gol va fer reaccionar els homes de Jaume Creixell, que no volien, de cap de les maneres, deixar passar la oportunitat d'aconseguir la seva classificació matemàtica per disputar la promoció d'ascens. La clau de la remuntada va tenir nom propi, el de Jordi Rodríguez. La seva entrada va ser un revulsiu. El davanter va marcar, també de falta directa, el gol de l'empat, a més de donar més profunditat al joc local i fer la centrada perquè, qui si no, Angel, fes el gol de la victòria als noranta minuts.

Tot i que els rivals directes del Mataró fessin els nou punts en joc i els de Creixell ho perdessin tot, el fet que s'enfrontin entre ells només podria donar lloc a triples empats que, en tots casos, afavoreixen l'equip mataroní. Així, una temporada després del descens, i amb la Copa Federació a la butxaca, el Mataró pot tornar a Segona B.