El CE Mataró i el Castelldefels mostren tots els seus mals

El Castelldefels, sense fer res de l'altre món, s'emporta els tres punts amb una victòria per 0 a 2

El CE Mataró va perdre ahir diumenge al Municipal de Mataró per 0 a 2 davant el Castelldefels. El partit va ser dolentíssim, ja que semblava que els dos equips estiguessin ja de vacances, i els pocs aficionats que van assistir en la jornada econòmica van veure un espectacle lamentable. Ja fa gairabé tres mesos que el Mataró no guanya al seu camp.

Mitja hora va tardar el CE Mataró a disparar a porteria, amb un xut tímid de Delmàs des de fora l'àrea. acte seguit, una gran jugada de combinació, la única de tot el partit, entre Charly i Delmàs, va acabar amb un xut d'aquest últim molt fluix també. El Mataró tenia arribades bàsicament amb dispars llunyans, però que no portaven perill suficient. El Castelldefels, per contra, mostrava una inoperància encara major que els mataronins, i no va xutar entre pals en tota la primera part.

En la represa, va ser el Castelldefels, en el primer xut de tot el partit, qui s'avançava al marcador. Als cinc minuts d'haver començat un potent xut d'Alberto des de fora l'àrea feia inservible l'estirada de Miguel Angel. El CE Mataró veia com estava perdent un partit en el que no havia fet gaire, però encara menys el seu rival.

Els minuts passaven, i l'espectacle estava fora del camp. Els 'Mataró fans' van organitzar-se una rua particular donant un parell de voltes a la graderia, conscients que del partit hi havia poc per veure. El vicepresident Josep Maria Rovira els va intenar detendre quan van saltar a la tribuna, però va quedar desautoritzat pels joves seguidors que van seguir el seu periple.

Sobre el terreny de joc, els mataronins estiraven línies, però tot eren xuts des de fora l'àrea. El primer xut amb cara i ulls va ser de Lucas, però el porter visitant va estar molt encertat en el seu refús. En els últims compassos del partit, el Castelldefels va poder sentenciar en un contraatac que Guerrero, sol davant el porter, va xutar fora incomprensiblement. Cinc minuts més tard, un nou contraatac amb un jugador que arrancava des del seu camp va acabar amb el segon i definitiu gol. Els pocs seguidors que estaven al camp van començar a desfilar cap a la sortida, mentres els 'Mataró fans' enllestien la seva segona volta per les grades. Ells si que s'ho van passar bé, malgrat tot.