Salva Fernández

El CE Mataró ho perdona tot i deixa escapar el lideratge

Els mataronins van perdre a casa davant el Reus (1-2) en un partit on van estavellar fins a tres pilotes al pal

L'equip de Jaume Creixell tenia la oportunitat de finalitzar l'any com a primer classificat del grup cinquè de Tercera Divisió, però cinc minuts fatídics i, sobretot, un munt d'ocasions desaprofitades, ho van evitar. La primera meitat va ser igualada i cap dels dos equips no va saber crear amb comoditat desde el mig camp. La pressió era gran i les faltes, constants. Només unes mans clares dins l'àrea del Reus van provocar que Angel, de penal, inaugurés el marcador. Amb l'1 a 0 es va arribar al descans.

El primer quart de la segona meitat va ser un festival d'oportunitats dels groc-i-negres, que podien haver deixat sentenciat el partit i haver-se assegurat el lideratge. Incomprensiblement, Angel, en dues ocasions, una d'elles dins l'àrea petita, i Sauras van estavellar la pilota als pals. La defensa visitant va fer la resta. En futbol, ja se sap, qui perdona ho acaba pagant, tot i que, en aquest cas, el Mataró ho va pagar molt car. Dues jugadores aïllades en només quatre minuts de diferència van acabar en dos gols del Reus que feien la volta al marcador. El resultat, del tot injust, va ser ja el definitiu.