El CE Mataró guanya sense gaires problemes al Granollers

Els groc-i-negres golejen 0 a 3 als vallesans, que continuen en zona de descens

Victòria balsàmica. Els últims resultats, la necessitat de punts del rival, i el fet de jugar a domicili, no eren les millors cnnsignes pel Mataró, malgrat que a l'hora de la veritat, el Granollers va demostrar perquè té molts números de descendre a Primera Catalana la temporada vinent. el 0 a 3 definitiu continua allunyant al CE Mataró d'un suposat descens compensat.

El partit va començar amb una tònica molt similar a la de la setmana passada davant l'Europa. Els mataronins no estaven gaire inspirats, però els vallesans tampoc, pel que els primers 45 minuts van avorrir de valent. Una jugada de Delmàs, que va acabar amb un xut seu a córner, va ser el més destacat. Tot i això, Manolo marcava de cap el 0 a 1. El Mataró no podia fer més amb menys. Abans del descans, Miguel Angel aturava el millor xut del Granollers, un potent remat des de fora de l'àrea.

En la represa el partit va començar amb una altra cara. Charly, que havia entrat per Artur al descans, va provar-ho des de fora l'àrea, però el seu xut s'en va anar alt. Als 15 minuts, una gran jugada de Sauras, que va fintar dos rivals, va acabar amb la passada de la mort cap a Charly, que aquest cop sí, marcava a porteria buïda. Amb el 0 a 2, el Mataró jugava ja molt tranquil sabent que el partit no s'escaparia. Deu minuts més tard, Delmàs feia una jugada personal en la que entrava fins a la cuina, però el seu remat, molt forçat, el treia el porter.

Els mataronins portaven el pes del partit davant un rival que no tenia ni les forces ni la moral per remuntar dos gols en contra. Charly es va quedar sol davant el porter, però aquest va evitar el tercer amb una aturada amb el peu. A 12 minuts del final, un xut de Viale que el porter local no va poder atrapar el va aprofitar Charly per marcar el seu segon gol i reivindicar un lloc en l'onze inicial. La nota negativa va ser la del porter Miguel Ángel, que va ser expulsat de manera rigurosa per una entrada fora de l'àrea al davanter vallesà Cervantes quan encarava porteria. Al final, victòria necessària del CE Mataró, que continua a mitja taula.