Cristian, autor del segon gol. Foto: cemataro.cat

El CE Mataró guanya i ja es consolida entre el grup capdavanter

Els groc i negres superen l'Europa B i es col·loquen tercers empatats amb el segon.

El CE Mataró va sumar una nova victòria a casa que li permet consolidar-se entre els equips capdavanters de la categoria. Els d'Alberto Encinas van superar per 2-1 l'Europa B i es col·loquen tercers empatats amb el segon classificat. Amb 11 punts, només els tres primers es mantenen invictes en lliga. El proper compromís amb la Guineueta, líder amb 4 victòries i un empat, marcarà on es troba el conjunt de la capital del Maresme a hores d'ara.

El partit es va complicar passats els primers vint minuts, quan el filial de l'Europa va avançar-se al marcador amb el 0-1. Els mataronins dominaven tot i no generar grans ocasions, i el gol en l'única aproximació rival va ser un cop dur. Abans del descans, però, Ricky va aconseguir empatar en un bon remat de cap.

A la represa, els d'Encinas van anar a per la victòria. L'equip groc i negre no trobava forats i li mancava precisió en els últims metres, però a deu minuts per acabar Cristian va aconseguir fer el 2-1 que donava els tres punts.