Rodri va fer el primer gol. Foto: Josep Ribas.

El CE Mataró guanya el primer partit de la temporada

Els groc i negres s'imposen a Badia del Vallès.

El CE Mataró va sumar els primer triomf a domicili de la temporada en la segona jornada de lliga. Després d'empatar en el debut al camp del Centenari, els d'Alberto Encinas visitaven el camp del darrer classificat, el Badia del Vallès que va encaixar vuit gols en la primera jornada. Els groc i negres van fer valer la seva superioritat per imposar-se i mantenir-se invictes en aquest inici de temporada.

El partit es va posar molt de cara amb el gol de Rodri al quart d'hora de partit. Això va donar la tranquil·litat necessària per poder controlar el matx i buscar ampliar les diferències. Seria al poc de començar la segona part quan Óscar aconseguiria fer el 0-2 i sentenciar el matx davant el conjunt vallesà. Els mataronins només són per darrera del Llefià, Sarrià i Canyelles, tres únics conjunts que han guanyat els dos primers enfrontaments, demostrant com ja se sabia de temporades anteriors com d'igualada acostuma a ser la Segona Catalana.