I. San Antonio

El CE Mataró goleja sense pietat el Vilassar i acaba segon (7-1)

Els groc-i-negres van oferir un recital de bon futbol i es van assegurar un millor sorteig a les eliminatòries d'ascens

Els primers vint minuts van ser igualats, amb dos equips que mostraven les seves cartes al damunt la taula sense por. A cap dels dos no els servia l'empat i això va fer que busquessin el gol decididament. Després d'algunes ocasions inicials, va ser Juanma qui, amb un gol olímpic, va inaugurar el marcador. El jove jugador de la cantera va servir un llançament de córner que no va tocar ningú i es transformar en l'1 a 0. La resposta del Vilassar va ser molt ràpida. Dani Santos va provar en un llançament de falta, però va ser Pol qui va empatar, també després d'un servei de córner. L'1 a 1, en comptes de fer reaccionar els blanc-i-vermells, va esperonar el Mataró, que no volia sorpreses.

A partir del gol visitant, els de Jaume Creixell van iniciar el seu particular festival ofensiu. Els groc-i-negres van recuperar el seu millor joc i van tornar boja la defensa del Vilassar. Molina va fer el 2-1 amb una vaselina que el porter Barragán va acabar d'empènyer dins la seva porteria. Lluny d'aguantar el resultat, el Mataró va continuar atacant per sentenciar abans del descans. El 3-1 va ser de Lluís Sauras, que començava, d'aquesta manera, el seu particular festival golejador.

Només començar el segon temps, Juanma, en un rapidíssim contracop, va fer el 4-1. Si els vilassarencs encara tenien alguna esperança, aquí es van acabar totes. L'equip de Miguel Olmo va abaixar els braços i es va deixar portar pel potencial mataroní, que va fer una demostració de força el dia que tocava, just abans de començar la promoció d'ascens a Segona Divisió B. Sauras, dos cops més, i Samuel, van fer la resta dels set gols. El marcador final, 7-1, explica clarament, la diferència a la classificació entre un i altre equip.

Jaume Creixell es mostrava molt feliç a l'acabament del partit i, tot i que li sabia greu el descens del Vilassar, va confesar que "havíem d'assegurar la segona plaça". A més, va destacar que, amb aquest resultat, "afrontem la promoció amb 300 quilos d'il.lusió. Esperem aconseguir el nostre últim objectiu". Aquest no és cap altre que l'ascens.