-
-

El CE Mataró goleja i s'acosta al líder

Els groc i negres trenquen una mala ratxa de tres jornades sense guanyar.

El CE Mataró va superar el Besós Barón de Viver el cap de setmana passat per un clar 0-3, resultat que li permet acostar-se a només un punt del líder. Els mataronins, que feia tres jornades seguides que no guanyaven i que van encaixar una derrota dura la setmana anterior davant un rival directe, van superar els barcelonins amb claredat i es col·loquen ben a prop de l'Europa B, que va empatar. El Districte 030, per la seva banda, va perdre.

Els mataronins jugaven a les 10 del matí davant un rival que sempre posa les coses complicades al seu camp. Però l'equip no estava per sorpreses i durant la primera part Ricky i Palanco feien els dos gols de la tranquil·litat abans del descans. Al darrera, els groc i negres es trobaven molt còmodes i no deixaven espais per a res. A la represa, els mataronins van seguir controlant el matx sense gaires probleme si en el tram final, Youseff va anotar el tercer per sentenciar finalment el matx.