Salva Fernández

El CE Mataró es veu superat per un gran Santboià (1-3)

L'equip de Sant Boi va ser superior als mataronins, que no van tenir l'encert d'altres jornades i ho van pagar amb la derrota

Els groc-i-negres rebien el quart classificat, el Santboià, que, durant la primera volta va estar moltes jornades líder. A Mataró va demostrar el per què. I és que el conjunt que entrena Miguel López va fer un partit completíssim al municipal i mai va deixar als de Creixell fer el seu joc.

Ja des d'un bon començament es va veure que el Santboià no havia arribat a Mataró com a víctima. De fet, els vermells van plantejar un partit cara a cara i van aconseguir arraconar en molts moments el seu rival. Els groc-i-negres, malgrat tot, van aconseguir avançar-se als cinc minuts amb un gol d'Angel que l'àrbitre va anular per fora de joc. A partir d'aquí, els de Sant Boi van fer-se amb el control del centre del camp i, de retruc, del partit. Tot i això, es va arribar al descans amb el 0-0 inicial.

Als cinc minuts del segon temps, va arribar el primer gol visitant. Remo, ex jugador groc-i-negre, en va ser l'autor. Poc després, al 58', Rubén va fer el 0-2 que feia justícia a la sortida fulminant del Santbòià en el segon temps. Tot i que Angel, que mai no falla, va reduir les diferències amb l'1 a 2, els visitants mai van patir per la victòria, que van meréixer. Gairebé al final del partit va arribar la sentència després d'un gran contracop que va culminar Sergio.

Els mataronins veuen perillar ara la primera posició, ja que l'Hospitalet es va desfer del Gavà (3-1) i, si guanyen el partit que tenen pendent el proper dimecres a Peralada superarien l'equip de Jaume Creixell. Ara però, toca només pensar en la final de la Copa RFEF el proper dimecres davant el Benidorm. Els groc-i-negres han de remuntar el 2-1 de l'anada.