Marc Mayola

El CE Mataró es queda a les portes d'una gran remuntada

A falta de mitja hora per acabar el partit, el Balaguer guanyava per 0 a 2 al Municipal, però els groc-i-negres van acabar empatant a dos

Ben poc li va faltar al Mataró per completar una d'aquelles tardes anomenades màgiques. Al minut 40 d'una primera part bastant ensupida, el Balaguer s'avançava amb un gol de Fontova. L'entrenador mataroní, Marc Serrano, creu que “el fort vent, que ens bufava en contra a la primera part, ens va jugar una mala passada i va afavorir el seu joc de patada amunt i córrer”.Un minut després del gol de Fontova, l'àrbitre, va expulsar el visitant Ermengol i semblava que les coses tornarien al seu lloc, però res, només va ser un miratge i el Balaguer, als dotze de la segona part, marcava el segon gràcies a un magistral llançament de falta de Figueroa. Els de la Noguera complicaven, encara més, el partit als de Marc Serrano: “Amb el 0 a 2 la cosa estava molt “fumuda” però després, a base de força, coratge i bon joc, ens vam refer i vam tenir ocasions per guanyar el partit” “Hem d'analitzar els errors i treballar per evitar que el rival es torni a avançar amb un 0 a 2.

La Tercera Divisió és molt igualada i no sempre podrem remuntar”. Després del segon gol dels de la Terra Ferma, el Mataró no es va ensorrar. Molina, al minut 62, obria el camí de la remuntada amb l'1 a 2. El Mataró ja dominada clarament el partit i Àngel, a la sortida d'un còrner, va empatar a dos. Encara faltava un quart d'hora pel final i el Balaguer va haver de suar, i molt, per evitar el tercer gol d'un Mataró que va desaprofitar quatre ocasions claríssimes per guanyar el partit.