-
-

El CE Mataró encaixa la primera derrota de la temporada

Els groc i negres perden 3-1 amb la Guineueta.

El CE Mataró va encaixar diumenge la primera derrota de la temporada. Els d'Alberto Encinas visitaven el camp de la Guineueta, actual líder de la Segona Catalana, per intentar assaltar el primer lloc, però van acabar claudicant per 3-1 i veient com els de Barcelona s'escapen a cinc punts, tot i que això només acaba de començar.

Els de la capital del Maresme esvan topar amb un gol matiner de Joan Caubet als 9 minuts de partit. La reacció, però, no va tardar en arribar i al quart d'hora Bargalló aconseguia empatar el matx. En un duel equilibrat entre dos dels equips cridats a lluitar per l'ascens, el resultat ja no es va moure fins al descans. A la represa, la Guineueta va aconseguir avançar-se als vint minuts amb el 2-1. El Mataró va moure fitxa amb l'entrada al camp d'Aitor, Mario, Ricky i Barragán, però no es va trobar porteria. Ja en el darrer minut, els locals sentenciaven amb el 3-1 definitiu.