El CE Mataró empata amb el Peralada

Els homes de Manel Moya aconsegueixen d'aquesta la permanència virtual a la tercera divisió

El CE Mataró va empatar 1 a 1 en el partit disputat ahir a les 16.30 al camp del Peralada. Els mataronins visitaven un rival instal.lat comodament a la mitja taula, que després d'haver sigut una de les revelacions de la temporada, ja feia jornades que perdien pistonada. El puntet final, junt amb els tres punts del partit de l'Europa, deixen un descens compensat molt lluny, tot i que encara queden jornades per disputar-se.

Durant la primera part el Mataró no va estar al camp. La gespa natural i la velocitat de la pilota en aquestes condicions vand eixar al CE Mataró fora de combat. A més, un contraatac dels empordanesos acabava amb una gran vaselina que significava l'1 a 0. Tot i això, en la represa els mataronins van empatar el matx. Luismi per fi va marcar en el minut 60, després d'una gran passada interior. Els groc-i-negres podrien haver marcat algun gol més, però no van estar gaire acertats, i els dos equips van donar per bo l'empat final.