Imatge d'arxiu del partit de la setmana passada.

El CE Mataró empata a Horta i consuma el seu descens

Els groc i negres, perjudicats pel triomf del Lloret

El CE Mataró jugarà la temporada vinent a Segona Catalana. Els groc i negres necessitaven guanyar per intentar evitar la zona de descens compensat, però l'empat amb l'Horta, segon classificat, els condemna a una posició de descens directe. El Lloret, que estava en aquest lloc, els supera a la classificació després de guanyar al Girona B per 0-1. Tot plegat provoca que els mataronins, que podrien haver acabat una posició per sobre de l'actual, en perdin una i acabin quarts per la cua malgrat fer un bon partit a Barcelona.

Els groc i negres van començar molt forts el partit amb un equip que es jugava opcions d'ascendir a Tercera Divisió, i en una primera part de tu a tu van marxar al descans amb empat a u gràcies a un gol d'Aitor Gonzàlez. L'alegria duraria poc perquè abans dels cinc minuts de la represa, l'Horta es posava per davant amb el 2-1. No havien passat ni deu minuts que Rodri, després d'una bona combinació amb Víctor, aconseguia empatar el matx. Tot estava obert i un gol mataroní donava la tretzena posició amb el resultat del Girona-Lloret.

Ricky i Rodri van tenir opcions de fer el tercer, però el resultat ja no es va moure i l'empat va perjudicar als dos equips. L'Horta, que perdia el segon lloc, i el CE Mataró que veia com el Lloret el passava a la classificació, fent-lo caure al quinzè lloc: descens directe.