-

Rubén Escobar

El CE Mataró deixa escapar la victòria en el derbi contra el Premià de Dalt

Els groc-i-negres empaten 3-3 en els últims quatre minuts del matx

El CE Mataró no va poder emportar-se els tres punts del camp del Premià de Dalt i es va haver de conformar amb l’empat. Els groc-i-negres van empatar 3-3 en la vint-i-tresena jornada de competició al grup II de la Segona Catalana, jornada que coincidia amb el derbi maresmenc contra el novè classificat de la taula classificatòria. Els de Juan Moscoso, que anaven guanyant 1-3 a falta de quatre minuts pel final del matx, van veure com els premianencs van tirar d’orgull i van aconseguir esgarrapar un punt que els manté una posició per sobre dels mataronins.

Per la seva banda, els groc-i-negres no trigarien gaire en avançar-se en el marcador. Medina seria l’autor del 0-1 al minut 15’. Tot just abans del descans, al 44’, Gerard seria l’encarregat d’ampliar l’avantatge deixant un 0-2 que augurava un bon final. No obstant això, el partit va canviar de rumb a la segona part en deu minuts de bogeria. Al 83’ Emili aproparia als locals fent l’1-2, gol que es veuria contestat tres minuts més tard per el juvenil B Mario Palma que eixamplava distàncies col·locant l'1-3. Va ser llavors, quan quedaven tan sols quatre minuts pel final, quan novament Emili i després Daniel aconseguirien l’empat per el seu equip. Així doncs la victòria, pràcticament a la butxaca, es va escapar en els darrers instants del matx.

La part positiva és que els mataronins sumen un important punt fora de casa, fet que no es produïa des del novembre de l’any passat, quan van empatar a 1 contra el Sant Ignasi. Fins el partit disputat aquest diumenge dia 11, totes les altres visites a domicili s’han saldat amb derrota. El proper partit serà contra el Guineueta repetint com a visitants.