El CE Mataró claudica davant la picardia de l'Espanyol B

Els homes de Manel Moya no poden amb un rival intractable a casa i acabant golejats per 3 a 0

No va haver-hi sorpresa. La dinàmica de l'equip no canvia, i els mataronins segueixen, per norma, claudicant amb els equips capdavanters de tercera. L'Espanyol B, que suma ja tretze jornades sense perdre, va aprofitar-se de les badades defensives per sentenciar un partit en el que la balança no havia caigut de la seva banda durant la primera part.

El CE Mataró va començar el partit amb la consigna clara de no deixar jugar al rival. Més ràpids, més tècnics, si els locals haguessin tocat amb tranquilitat la pilota, els de Manel Moya haurien sortit escaldats de Sant Adrià. En una primera part molt intel.ligent, els groc-i-negres es van dedicar a parar el partit, tallar el ritme de joc i desquiciar als blanc-i-blaus, que no van parar de protestar a l'àrbitre. Tot i aquest control, els mataronins no van tenir, per contra, cap ocasió clara de gol.

La segona part, però, els visitants no van saber mantenir el 'tempo' de partit sota el seu control. Abans del primer quart d'hora, els blanc-i-blaus sacaven una falta rapidament davant la sorpresa dels defenses mataronins, que veien com tota la feina feta quedava reduïda no res per una sola badada. El Mataró s'havia d'obrir per buscar l'empat, i això suposava el paradís pels joves 'periquitos'. El Maresmenc Yagüe es treia de les botes una excel.lent jugada personal que culminava Perdaza, i a pocs minuts pel final, el mateix Yagüe regatejava al porter visitant i establia el tercer i definitiu gol al marcador.

L'equip, però, continua en la zona tranquila de la classificació. Lluny del descens i encara més lluny de l'ascens, només ha de vigilar un possible descens compensat que no deixa d'estar també a una certa distància.