capgros.com

El CE Mataró aconsegueix un empat heroic a Palamós (1-1)

Els groc-i-negres van sumar un valiós a punt en un partit que van començar guanyant, però van acabar jugant amb nou homes

Kiku va fer el 0-1 quan només s'havien disputat vuit minuts de partit. La cosa pintava molt bé pels interesos de l'equip de Jaume Creixell, però encara quedava molt partit per jugar i havien de passar moltes coses. La primera d'elles és que el Palamós va apretar molt per aconseguir l'empat. Rubén Soler, Leslie i Lima van tenir bones ocasiones, però no les van aprofitar. Els groc-i-negres aguantaven com podien, tot i que també van tenir alguna bona oportunitat per sentenciar. Als 74 minuts Fernando va veure la segona tarjeta groga i va ser expulsat, el que va motivar que el Mataró es dediqués a defensar el 0-1, que, malgrat tot, es va desfer un minut després, quan Moisés Martín va fer l'empat. Restava un quart d'hora i van ser els locals els qui van apretar per aconseguir el segon gol, donada la inferioritat numèrica dels mataronins, que es van quedar amb nou al 90' per l'expulsió de Manolo Jiménez. Al final, un punt molt valuós que deixa en sisena posició l'equip.