Judith LLavero aconseguí la victòria a la Final de la Lliga

El CA Laietània frega el podi en la Lliga Catalana femenina

L'equip es classifica pel Campionat de Catalunya de clubs

El CA Laietània va quedar per segona vegada consecutiva a les portes del podi de la Lliga Catalana femenina, que suspesa per la pluja, es va haver de disputar diumenge passat, dia 8, a l’estadi Serrahima de Barcelona. Les quatre primeres posicions van anar a parar als quatre mateixos equips de l’edició anterior: Barça com a campió, AA Catalunya ‘B’ segon, CA Igualada tercer i CA Laietània en quarta posició. Les mataronines van quedar-se a només 11’5 punts del podi en acabar amb un total de 297, 28 punts menys que l’any anterior. Maria Ferrés va tenir al seu abast dotze punts que haguessin donat la tercera posició al CA Laietània, però va ser desqualificada als 5 quilòmetres marxa en el darrer tram.

L’objectiu del club de classificar-se pel Campionat de Catalunya de clubs es va aconseguir amb escreix, sumant 45 punts més respecte el sisè classificat i primer equip que es queda fora del Campionat que es disputarà el 24 de juny. Els alts i baixos del conjunt blanc-i-negre van impedir aconseguir una millor classificació, ja que en 3000 obstacles i 800 obstacles el CAL va ser el millor equip, però en la velocitat i tots els concursos, menys perxa i pes, va haver-hi poca puntuació per part de les mataronines.

Judith Llavero va ser la l’única blanc-i-negra en aconseguir una victòria. L’atleta es va imposar en els 3000 obstacles, amb un resultat meritori tenint en compte que abans havia disputat els 800. Mari Carmen Gonzàlez va brillar amb llum pròpia trencant per primera vegada la barrera dels 58 segons en els 400 metres, un resultat insuficient per vèncer a la blaugrana Eva Martín. D’altra banda, cap atleta excepte en el cas de la marxa, ha acabat entre les dues darreres classificades. El Campionat de Catalunya es disputarà el 24 de juny amb la participació dels quatre primers classificats a la Lliga i els quatre participants en la competició estatal: AA Catalunya, ISS L’Hospitalet, CA Manresa i el Medilast Sport Lleida.