-
-

El CA Laietània es queda sense medalles al Campionat d'Espanya Promesa

Bea Indurain va ser la millor en acabar cinquena en els 11 metres tanques

El CA Laietània tenia com a objectiu aconseguir alguna medalla al  XXIX Campionat d’Espanya promesa a l’aire lliure celebrat a Durango el cap de setmana del 5 i 6 de juliol. El conjunt mataroní tenia esperances de poder sumar quatre medalles per quatre representants de primer nivell, però finalment no va ser possible en un cap de setmana per oblidar dels mataronins. El millor resultat va ser el de Bea Indurain, que va acabar en el cinquè lloc en els 100 metres tanca.

Era la favorita per aconseguir la medalla i va passar a la final sense dificultats, però allà tres finalistes van destacar per sobre d’ella. Youssef Taoussi tenia la segona millor marca de 1500 però, carregat de cames, no va poder competir. Virgili Cedeño no va poder entrar en la final dels 200 llisos i Ibrahim Azzouzz va ababndonar en 5.000 llisos.

Els Lluïsos, sense sort tampoc
Les dues atletes del GA Lluïsos Laura Pelegrí i Laila Vivas tampoc van estar de sort en els Campionats d’Espanya del cap de setmana passat. Pelegrí participava per primer cop en promesa i tot i el bon paper no va entrar en la final dels 1.500. Per la seva banda, Vivas tampoc va estar encertada en els 800 llisos categoria júnior. Va acabar retirant-se tot i que anava a bon ritme en la cursa.