Ò. Fernández

El C.H. Grupclima planta cara al Reus en el Trofeig Ciutat de Mataró

Malgrat perdre per 4-5, els homes d'Enric Gurt van donar molt bones sensacions davant l'actual campió de la Copa CERS

El Pavelló de Cirera va viure dissabte al vespre un partit amb nivell d'OK Lliga. Tant el C.H.Grupclima Mataró com el Reus van oferir un bon espectacle a la cinquantera de seguidors que es van apropar per presenciar el plat fort del XIIè Trofeig Ciutat de Mataró.

Els locals presentaven tots els nous fitxatges que han de portar a l'equip de nou a la màxima categoria de l'hoquei estatal, per la qual cosa van saltar a la pista molt motivats. De fet, el primer quart del partit va servir per evidenciar que Gurt té suficients recursos per estar a dalt de Primera Divisió a finals de temporada. Un júnior de la casa, Jordi Bartés, va ser qui es va tirar l'equip a l'esquena i va inagurar el marcador amb dos gols.

El Reus però, va reaccionar i va posar les coses al seu lloc a partir d'un penal molt rigoròs xiulat per l'àrbitre. Del 2-1 es va passar al 3-3. Els visitants van tornar a posar-se davant del marcador amb un 3-4, que va ser empatat més tard pels blanc-i-blaus. Al final, però, els tarragonins van acabar imposant-se per 4-5.

El conjunt dirigit per Enric Gurt, malgrat jugar bé en totes les línies i anar per davant al marcador durant molts minuts, va evidenciar la falta de rodatge en pista i el partit disputat 24h. abans contra el Maçanet. El C.H.Grupclima Mataró iniciarà la seva participació a la categoria de plata el dia 2 d'Octubre.