El C.E. Mataró pateix per guanyar el primer partit a casa

Els groc-i-negres van aconseguir la victòria per la mínima davant una Ràpita que va jugar 55 minuts amb 10 jugadors

"Aquest any patirem". Aquesta era alguna de les opinions que es podien recollir a la grada després de la victòria per la mínima davant la Rapitenca per 1 a 0, el primer triomf a casa aquesta temporada. El Mataró va aconseguir els tres punts davant un equip que va estar 55 minuts amb 10 jugadors per l'expulsió d'Aguilar. Un partit fluix dels locals, que van acabar patint durant els sis minuts de temps afegit.

El Mataró va portar bastant perill a pilota parada durant els primers minuts, i a la mitja hora ja havia disposat de dues ocasions bastant clares: un remat de Molina a la sortida d'un córner que s'en va anar alt i un lliure directe de Pol que el porter va treure de l'escaire dret de la porteria. Cinc minuts més tard, Aguilar feia una dura entrada a Angel, per la que va veure la vermella directa. A la represa, el Mataró, tot i la superioritat numèrica, no semblava fer-se amb el control total del partit, i al quart d'hora els de la Ràpita van poder-se adelantar amb un xut des del mig del camp que s'en va anar fora per poc. Al minut 70, però, una internada de Charly amb retall inclòs va servir per deixar la pilota al punt de penal perque Delmàs, ara sí, aconseguís el seu primer gol amb la samarreta groc-i-negre i adelantés als locals. Quedaven vint minuts més els sis que va afegir el col.legiat, i durant aquest període la Ràpita va apretar per aconseguir l'empat, però el resultat ja no es va moure.

D'aquesta manera, el Mataró va aconseguir la primera victòria a casa després de l'empat amb el Balaguer i la golejada del Vilanova. El Mataró continua a la meitat de la classificació, a sis punts del líder i a dos de la Ràpita, quart classificat i últim lloc que dóna accés als play-off d'ascens. Aquest dimecres el Mataró jugarà de nou partit de lliga en la visita, a partir de les 12.00, al camp del Santboià.

Marc Serrano: "Hem de millorar fisicament"
El tècnic del Mataró, Marc Serrano, es va mostrar content per la victòria, malgrat que es va lamentar per "la falta de to físic de l'equip". Serrano creu que el Mataró només ha tingut "mitja hora de bon joc, fins que s'han acabat les piles", i que això "és un problema, ja que els partits són a 90 minuts i amb aquest ritme patirem". El tècnic mataroní va tornar a remarcar la falta de "sacrifici i de força" davant "un equip que va jugar una hora amb deu jugadors". Per Serrano la victòria és molt important, ja que "ara venen dos partits en una setmana bastant complicats". El Mataró visitarà el camp del Santboià i rebrà el proper diumenge el Prat.