Salva Fernàndez

El C.E Mataró cau golejat a casa davant el Vilanova

Una segona part per oblidar dels mataronins provoca la primera derrota de la temporada per un contundent 1 a 4

Comentava Marc Serrano a la prèvia del partit que els set punts de nou possibles aconseguits fins el moment només serien bons si s'aconseguia la victòria a casa davant el Vilanova. Per tant, després del partit d'ahir, els resultats no estan sent del tot positius. Els visitants van arribar com a líders en solitari i havent guanyat els tres partits de lliga, i s'en van anar amb una nova victòria per un contundent 1 a 4.

La primera part va ser de domini mataroní. Un actiu Delmàs va poder adelantar als groc-i-negres però va relliscar a l'hora de fer la rematada. Tot seguit, un magistral pase del mateix Delmàs va superar tota la defensa visitant i va permetre a Àngel batre per baix al porter del Vilanova, era el minut 25. El Mataró va seguir dominant el partit tot i no tenir ocasions clares, fins que a un minut del final, un penal de Jose que l'arbitre va pitar fora de l'area va permetre a Santi marcar de falta directe l'empat a un.

una segona part horrible
En la represa, el Mataró es va espatllar com el temps. Una pluja persistent va veure com Santi tornava a marcar, aquest cop de volea imparable a pase de David. El Mataró estava enfonsat, i deu minuts més tard, un altre cop a pilota parada, Valldosera marcava el tercer al adelantar-se a la defensa groc-i-negre. Amb l'1 a 3 Serrano va treure tota l'artilleria amb Bayarri i Charly, aquest últim, autor dun remat espectacular al pal. Aquí es va acabar el partit. Santi va firmar el seu hat trick a deu minuts del final al finalitzar una excel.lent jugada de contraatac.

El Mataró segueix sense guanyar a casa, i es situa setè, fora de les places de play-off i a cinc punts del líder, el Vilanova. Els de Serrano només han sumat un punt en els dos partits disputats a casa, mentre que a fora els partits es sumen per victòries. La setmana que vé l'equip visita al Manresa, situat en la segona posició amb 10 punts i cap partit perdut.