El C.E. Mataró busca la primera victòria a casa davant el líder

Els groc-i-negres reben la visita del Vilanova, l'únic equip que ha sumat tots els seus partits per victòries

Encara és aviat, però començar la competició al capdavant sempre és important. Amb aquesta premisa, el C.E. Mataró reb el proper diumenge a les 17.00 al Vilanova en la que serà la quarta jornada de lliga. Els visitants arriben al Carles Padrós havent sumat tres victòries de tres possibles, la última, davant el potent Barça C per 2 a 1. El Mataró, per la seva part, buscarà sumar la primera victòria a casa després d'empatar a dos davant el Balaguer en la segona jornada de lliga. Si els groc-i-negres vèncen, estaran ja entre els tres primers de la competició fagin el que fagin els altres.

Marc Serrano: "Serà un partit complicat"
El tècnic mataroní considera que el Vilanova és "un dels equips que estarà lluitant fins el final per una plaça de play-off", i assegura que serà una dels partits "més complicats". Tot i això, Serrano espera poder mantenir un nivell alt durant els 90 minuts per "aconseguir un bon resultat al primer temps i poder jugar amb comoditat la segona part", malgrat que "el contrari buscarà el mateix i a tercera és molt difícil trobar partits còmodes". Després de 7 punts de nou possibles i dues victòries a domicili, Serrano creu que "aquests resultats tindran molt més valor si s'aconsegueix la victòria aquest diumenge", ja que, segons el tècnic, l'equip ha de demostrar al Carles Padrós "la mateixa fortalesa que s'ha vist als partits a domicili i fer que el soci mataroní també disfruti".