Fotografia dels campions

El Benjamí del Futsal, campió de la Copa Catalunya

El Futsal Mataró Comaina guanya als penals al Vilassar de Mar després de remuntar un 2 a 0 en contra

L'equip benjamí Futsal Mataró Comaina va aconseguir la Copa de Catalunya al vèncer, en els penals, al Vilassar de Mar. La primera part va finalitzar amb un 0-0 que reflectia el respecte dels nens d'ambdós equips, pel nivell i per les ocasions al llarg del matx.

Un gol matiner a la segona part del Vilassar i el segon al cap de 7 minuts van posar coll amunt el partit pels mataronins, ja que tots els intents de marcar eren aturats pel porter vilassarenc. Malgrat això, a falta de cinc minuts un gol d'Adrià després de superar un 1 contra porter va fer que els nois del Futsal anessin a per totes, i a la sortida d'un sac de banda en un remat de cap d'Eric Vilaprinyó feia pujar el 2-2, amb el qual acabaria el matx. Als penals, els mataronins van guanyar per 2 a 0.

L'infantil no pot amb el Sant Gervasi
L'Infantil A, per la seva banda, va caure als penals davant del Jesús Maria Sant Gervasi després d'empatar 1-1, en un partit on els mataronins van dominar el joc durant tot l'encontre però no van estar encertats a l'hora de profunditzar i finalitzar les jugades, fruit d'una gran defensa tancada a un quart de pista. L'equip mataroní va sortir molt perjudicat per l'arbitratge, ja que amb 0-0 va pitar un rigorós penal i poc després va expulsar a Alvaro després d'un deslliçament amb targeta blava directa. Als penals els Barcelonins van demostrar més confiança. Amb això, el paper a dels mataronins, que van eliminar al Barcelona i el Marfil Santa Coloma, no va poder obtenir el premi final.

D'altre banda, el Femení, que jugava davant el Vilassar, va rebre dos gols als primers minuts de partit i després d'intentar-ho durant tot el matx sense sort, van rebre el tercer gol i el quart a falta de dos minuts per la conclusió. El Futsal tanca així la seva temporada, havent sigut el club que més equips ha portat a les finals de Copa Catalunya, i havent aconseguit l'ascens a les màximes categories en Aleví A, Infantil A, Cadet B i Cadet A.