Dues derrotes en només tres dies

El CN Mataró El Tot perd per la mínima en el partit de dijous davant el Montjuïc i no pot amb el Moscardó a casa tot i fer un bon encontre

Aquesta ha estat una setmana poc fructífera pels interessos del CN Mataró El Tot. L'equip entrenat per Vicenç Tarrés no va poder sumar cap punt en els dos enfrontaments que el calendari havia marcat pel dijous 1 de novembre i pel dissabte dia 3. Les mataronines van perdre per la mínima davant el CN Montjuïc (8-7) en un ajustat encontre que va decidir-se en l'últim parcial. Dissabte, l'equip va rebre la visita del CN Moscardó, un rival de la part alta de la Divisió d'Honor davant el que l'equip, tot i jugar bé, no va poder donar la sopresa i va acabar amb una nova derrota, aquesta per 10-14. Després d'aquestes dues jornades les de Vicenç Tarrés es situen setenes amb sis punts en sis partits. Una victòria del CN Montjuïc davant el Mediterrani en el seu partit aplaçat al dia 7 o l'improbable triomf del Cablescom enfront el CN Alcoron podrien fer que l'equip perdés alguna posició en la taula.

Davant el CN Montjuïc l'equip dirigit per Tarrés va fer un bon partit amb un dels conjunts de la part baixa. El partit va començar molt igualat i amb les defenses ben armades durant el primer quart. Fruit d'això, no van haver-hi gols en el primer període. En el següent, el CN Mataró El Tot va col·locar-se per davant en el marcador primer. Després de l'empat, l'equip va tornar a posar-se per davant de nou demostrant que venien a pel partit. Tot i això, un parcial de 3-0 va permetre que el CN Montjuïc marxés al descans amb un avantatge de 4-2 en el marcador. En la represa, les mataronines van sortir a per totes i van empatar el partit a quatre. Abans d'acabar el tercer temps, però, les barcelonines tornarien a avançar-se en el lluminós. Ja en l'últim quart, l'equip va poder empatar primer, però després les locals van fer un parcial de 2-0 que els va permetre mantenir a ratlla les de Vicenç Tarrés, que van acabar perdent 8-7.  Gala Torner, Ciara Gibson i Roser Sancho, amb dos gols, van ser les més destacades de l'equip. L'altre gol va córrer a càrrec de l'Helena Lloret.

En el partit que enfrontava les mataronines amb el CN Moscardó, tercer classificat, les noies de Vicenç Tarrés van estar a un pas de donar la sorpresa. El matx va començar amb un parcial de 4-3 en el primer període que demostrava que les mataronines vendrien molt cara la seva pell. L'equip va saber sobreposar-se en dues ocasions als gols de les madrilenyes, i van acabar capgirant el marcador fins el 4-3. En el següent període, L'equip va col·locar-se primer 5-3 i, després que les visitants empatessin, 6-5, aguantant així els atacs visitants.  Però les madrilenyes van aconseguir capgirar el marcador i al descans ja guanyaven per un gol. En la represa, un parcial de 2-4 va posar molt coll amunt el partit, que en l'últim quart s'havia de jugar amb el 8-11 en contra. L'equip no va poder tampoc vèncer a les visitants, i el 10-14 final va mostrar massa diferència en el lluminós vista la primera part.