Roser Sancho va intentar-ho però no va poder ser

Dolorosa derrota del CN Mataró El Tot davant el líder

Les noies de Vicenç Tarrés reben una espectacular golejada a mans del CN Sabadell

Les jugadores de Vicenç Tarrés van patir el gran joc que desplega l'equip líder la Divisió d'Honor Femenina de Waterpolo. Les jugadores del CN Sabadell van golejar per 6 a 16 a les mataronines que poca cosa van poder fer per evitar el resultat. Tot i la derrota, les mataronines segueixen enquistades en la vuitena posició amb 6 punts, els mateixos que el CN La Latina que són novenes.

El partit va estar dominat clarament per les jugadores de Sabadell que no van tenir pietat a l'hora de golejar a les mataronines. El primer quart, que va acabar amb un contundent 0 a 8 presajiava el que seria el partit. El segon quart, en el que el ritme de partit va disminuir considerablement, va acabar amb un 0 a 3 favorable, novament, a les de Sabadell. El resultat al descans era de 0 a 11.

En la represa, les de Mataró van veure com les líders aconseguien anotar dos gols més col·locant-se amb un clar 0 a 13. Però les jugadores de Vicenç Tarrés, lluny d'abaixar els braços, van intentar emmascarar un resultat impossible de capgirar. El tercer quart va acabar amb un ajustat 2 a 3. En el l'últim quart va ser quan es va veure el millor joc de les de Mataró que van aconseguit anotar quatre gols que retallava una mica distancies amb les de Sabadell. Finalment, 6 a 16 a favor de les de Sabadell que les reafirma com a líders de la classificació amb 24 punts, sis més que el segon classificat.