Dolorosa derrota del C.E. Mataró en el debut de Gonzalvo a la banqueta

El Palamós surt de la zona de descens al vèncer 2 a 1 al conjunt groc-i-negre en el primer partit del nou tècnic, Josep Maria Gonzalvo

A entrenador nou, victòria assegurada. Ahir, al camp del Palamós, no es va poder complir un dels grans tòpics del futbol. I és que quan tothom esperava que la quarta victòria consecutiva del Mataró, primera de Gonzalvo, calmés els ànims de l'entorn groc-i-negre i ajudés a borrar ràpid la polèmica destitució de Marc Serrano, el Mataró va caure davant un dels cuers de la tercera divisió.

El Mataró va sortir llançat a pel partit des de ben aviat, i als 9 minuts Molina rematava alt una bona jugada de Charly. El Palamós, però, es va aprofitar d'una errada de marcatge de la defensa groc-i-negre, i Marc García va establir l'1 a 0 als 12 minuts amb una excel.lent rematada de cap. Tot i el gol, els homes de Josep Maria Gonzalvo van seguir dominant la pilota, i en dues ocasions, Delmàs de lliure directe, i Molina en un remat que s'en va anar fora per poc, van poder empatar el partit. El Palamós, que havia tret petroli d'una jugada aïllada, se n'anava amb un premi excessiu al descans.

La segona part al Municipal Martínez Sáez va ser completament boja. Al quart d'hora, Charly va sorpendre des de gairabé el centre del camp al porter visitant amb un golàs que va ser anul.lat per un fora de joc posicional de Delmàs. Tot i això, a la mitja hora una falta sacada molt tancada per Delmàs no la va arribar a tocar ningú i la pilota es va colar a la porteria de Bayona. L'alegria per l'empat va durar poc, i Deu minuts més tard, el Mataró va entregar el partit. Una forta entrada de Jose davant l'internada de Pitu va ser castigada amb la vermella directa, i acte seguit el Palamós aconseguia adelantar-se de nou al marcador. Al final, tercera derrota dels mataronins que es mantenen a prop de la zona de play-off per l'ascens.

El Vilanova continua intractable
El Vilanova és l'únic equip que encara no sap el que és perdre. Ahir va vèncer per 2 a 3 a la Rapitenca, un altre dels equips capdavanters en aquest inici de lliga. Per la seva banda, la victòria del Girona davant el Cornellà deixa als gironins a un punt del líder, en una zona que ja se'ls hi presuposava per pressupost i entitat. Per últim, destacar al sorprenent Manresa, que continua demostrant jornada a jornada que no és casualitat el seu tercer lloc, i és que ahir van tornar a guanyar, aquest cop al camp del cuer Figueres.