capgros.com

Deu medalles als Campionats de Catalunya entre Lluïsos i CA Laietània

Els joves participants dels clubs mataronins obtenen bons resultats en els campionats de pista coberta

El GA Lluïsos i el CA Laietània van sumar un total de deu medalles en la seva participació als campionats catalans juvenil, cadet i infantil en pista coberta celebrats el passat cap de setmana. En total, s’han repartit cinc medalles cadascú, sent la infantil Laura Baker (GA Lluïsos) i la també infantil Jankey Sowe (CA Laietània) les dues atletes més destacades dels clubs. Baker va sumar una medalla d’or i una altra d’argent. En triple salt, va ser l’atleta més destacada, i amb els quatre salts que va realitzar hauria vençut. Més mala sort va tenir en salt d’alçada, on va coquetejar amb l’or durant bona part del campionat però on s’hi va quedar a les portes en no superar l’1’48. Per la seva banda, Sowe va imposar-se en els 60 metres tanques amb un temps de 10’’02. En salt d’allargada, l’atleta del CA Laietània va aconseguir l’argent amb una marca de 4’60, a 15 centímetres de la primera.

En categoria juvenil, el CA Laietània es va endur dos medalles d’or. La primera va caure de la mà de Vicenç Valls, que va assolir el triomf en els 3.000 metres amb un temps de 9’11’’42. L’altre primer lloc va ser de Vicky Sauleda. L’atleta va imposar-se en els 800 metres amb un temps de 2’17’’27, revalidant així el títol de 2008. Dos atletes, un de cada club, van aconseguir la medalla de plata en les seves respectives proves. Iria Deiros, del CA Laietània, va ser plata en salt de perxa. Aquesta medalla és la primera que aconsegueix en un campionat de nivell. Es va assegurar la plata amb un salt de 2’55. Víctor Garcia va aconseguir diumenge un altre argent que certifica el seu bon moment de forma. El lluisenc va quedar segon en categoria cadet amb un temps final de 2’48’’53.

Per últim, destacar els bronzes de dos atletes dels Lluïsos més. El primer pel cadet Ricard Baker, que va assolir el tercer lloc en triple salt amb una marca d’11’85. Tanmateix, Alba Grau va ser tercera en categoria infantil en els 60 metres llisos. La lluisenca no va poder repetir en la final al marca anterior, però amb el 8’’62 va assegurar-se el bronze.