Derrotes dels equips de Mataró de la tercera territorial de Futbol Sala

L'Av Cirera cau amb el Manlleu en un partit vital per acostar-se als primers llocs

Jornada negre pels dos equips de Mataró de Futbol Sala de la tercera territorial. L'AV Cirera va caure per2 a 3 davant l' ERM Manlleu, un rival directe que amb aquesta victòria el passa en la classificació. Tot i que al descans es va arribar amb empat a un i un joc molt igualat, i que a cinc minuts del final el Cirera s'avançava al marcador amb un gol de lorenzo (autor dels dos gols locals), el Manlleu va capgirar el marcador en els últims dos minuts i es va endur massa premi d'un partit que el Cirera va poder guanyar. La victòria haurai posat l'equip líder en relació als partits jugats, pel que ara aconseguir el primer lloc és una mica més complicat.

L'Enlleura't, per la seva banda, tenia la visita del Lloret Costa Brava, segon classificat. Els mataronins van jugar un molt bon partit fins el punt d'estar gairabé tot el temps per davant en el marcador. El Lloret es va avançar ben aviat, però Edgar, que està en ratxa, va empatar el partit. Abans de finalitzar la primera part, David avançava l'Enlleura't en el marcador. El Lloret no es va donar per vençut, i empatava el partit. Però va ser Edgar qui, un altre cop, donava avantatge als mataronins. Tot i això, una falta directe i un altre gol en un error defensiu van suposar el càstig excessiu pels mataronins, que van jugar un bon partit davant un dels equips més en forma de la lliga. L'Enlleura't continua així novè, amb només cinc punts en set partits.