Aida Soriano Fiérrez

Derrotes del sènior femení del Platges de Mataró per començar

Sant Celoni i J.E.Terrassa van superar un conjunt unionista en plena pretemporada

El sènior femení del Platges de Mataró, que s'entrena des del 27 d'agost i es prepara per afrontar la temporada a Copa Catalunya amb l'objectiu d'estar el més a munt possible, ha començat la pretemporada amb dues derrotes davant el Sant Celoni (1a Catalana) i el J.E. Terrassa (un dels equips favorits a Copa Catalunya), en partits amistosos disputats al Josep Mora. El passat dimecres, 5 de setembre, la victòria es va escapar per només un punt (47-48) davant el conjunt del Vallès Oriental, mentre que l'enfrontament de dissabte, 8 de setembre, contra el J.E.Terrassa se'l va endur l'equip visitant per 51-56.

Contra el Sant Celoni, la falta d'encert de cara a cistella per part del Platges de Mataró i el cansament que les de Cristina Navarro arrossegaven de la sessió d'entrenament prèvia al partit es van fer evidents a la pista i al resultat final de 47-48, baix en anotació. Durant els dos primers quarts, amb la presència de jugadores júniors com Maria Masuet, Mireia, Anna Moncasí i Teresa Gómez, les unionistes van manar al marcador aconseguint una màxima diferència de set punts, que al descans es va reduir a tres (27-24). Però un parcial de 2-11 a l'inici del tercer període va fer anar a contracorrent l'equip local durant la resta del partit. Malgrat tot, a falta d'un minut pel final del matx, el resultat era d'empat a 44, però dues cistelles consecutives del Sant Celoni van tornar a avançar l'equip visitant en el marcador i el triple de Laura Argemí a deu segons pel final no va ser suficient perquè el Platges de Mataró guanyés el partit.

Dissabte i davant el J.E.Terrassa, un rival amb el que les de Cristina Navarro es veuran les cares en competició oficial a Copa Catalunya, el partit va tenir més ritme, però les unionistes van deixar palès que encara necessiten més rodatge per competir al nivell desitjat a la lliga. Els assistents al Josep Mora van poder gaudir a ràfegues del joc ràpid que Cristina Navarro pretén pel seu equip, però la falta de decisió en la jugada final del matx va permetre al conjunt terrassenc endur-se el triomf per 51-56. El Platges de Mataró va marxar al descans amb un 28-31 desfavorable, però les cistelles de Cuquet i Bruna van permetre a les unionistes arribar a l'inici de l'últim quart per davant en el marcador (44-42). Malgrat tot, un 51-52 a falta de 40 segons pel final obligava les unionistes a no fallar, però la falta de claredat i decisió en les últimes jugades del partit només van fer que ampliar l'avantatge del J.E. Terrassa, que es va endur la victòria per 51-56.

Cristina Navarro: “Estic contenta, perquè encara que no hem rematat el partit em quedo amb bones sensacions”
Després del partit davant el J.E.Terrassa, Cristina Navarro, l'entrenadora unionista, es mostrava satisfeta amb el rendiment del seu equip: “Estic contenta, perquè encara que no hem rematat el partit em quedo amb bones sensacions”. “El partit ha tingut més ritme, més intensitat, encara que sí es cert que ens hem quedat sense reacció a les pressions que elles ens han fet, i és per això que hem de seguir treballant”, afegia Navarro. L'entrenadora també va fer esment a les absències de la base Mireia Chacón en el partit de dissabte per molèsties al braç i de la pivot júnior Maria Masuet “que aquesta temporada ens ajudarà molt”, explicava Cristina Navarro.

En el partit de dimecres, a més de Maria Masuet, també van disputar minuts les júniors Mireia, Anna Moncasí i Teresa Gómez. I dissabte a la plantilla actual se li van sumar reforços del sènior B com Andrea, Marina, Irene i Sandra, a més d'Anna Moncasí.

A tres setmanes per l'inici de la Copa Catalunya, el Platges de Mataró jugarà encara tres partits més en vistes a aconseguir un bon nivell de cara a l'inici de lliga. Així, el proper amistós que jugarà el sènior femení del Platges de Mataró serà el pròxim diumenge, 16 de setembre, a les 12 del migdia a Viladecans.