-
-

Derrota dolorosa i adéu a la fase d'ascens

Els homes de Josep Mª Guiteras es deixen guanyar un partit que dominaven i diuen adéu a la fase d'ascens

La derrota més dolorosa en el moment més inoportú. Després d'una magnífica primera fase, on només es va deixar escapar un punt, El Tot Mataró JHM va dir adéu, dissabte passat, a la fase d'ascens a la Primera Divisió Estatal. Una derrota inesperada i injusta (25-26) davant el Geieg, dona als gironins la classificació matemàtica per a la fase d'ascens i en deixa fora als mataronins.

La primera meitat del matx va ser de color mataroní. Els gironins anaven de bòlit provant de pescar les ràpides i precises jugades que construint els jugadors de Josep Mª Guiteras. Ben aviat el marcador es posaria de cara per als mataronins, gràcies al bon joc tant de les línies defensives com de l'atac. Amb un parcial de 3 a 1, les diferències es van anar fent cada vegada més grans, fins que a la mitja part, el resultat era de 15 a 8 a favor dels de Mataró.

Però a la segona part, la tònica va ser totalment diferent. L'entrenador del Geieg va aplicar una defensa mixta al central i lateral (Sergi Tria i Sergi Rodriguez) que va aconseguir anul·lar a l'atac mataroní. Guiteras, que va percaçar-se de la situació, va demanar temps mort als 10 minuts del segon temps. Tot i això, l'equip ja no es va poder tornar a redreçar i l'atac va quedar totalment anul·lat. Poc a poc, la defensa groc i negre va anar decaient fins que els gironins van aconseguir acostar-se al marcador. Quan faltaven quatre minuts per al final del partit, el marcador mostrava un rigorós empat.

En aquest moment van començar a succeir-se precipitacions per part de l'equip mataroní que van provocar que el seu joc anés empitjorant poc a poc. Finalment, el Geieg va aconseguir el gol de la victòria, assegurant-se així la plaça per a la fase d'ascens i apartant al Mataró d'aquesta.