Marc Mayola

Derrota del Tot Mataró JHM davant el vigent campió de lliga

El Granollers "B" es va emportar una ajustada victòria de Mataró (26-28)

El Joventut Mataró no va fer un partit massa brillant i no va poder aprofitar la visita d'un Granollers molt debilitat respecte les últimes temporades, amb les baixes de jugadors destacats, com Cañellas, que han marxat a altres clubs. Al final, un resultat (26-28) que segueix amb la tradició de partits igualats entre Mataró i Granollers, però que també serveix perquè els vallesans segueixin invictes en les seves visites a l'Eusebi Millán.

El partit va començar força bé pels homes de Pep Muñoz. Amb un primer parcial de 3-1, el Joventut Mataró semblava que dominaria el ritme del partit. La defensa del Granollers, però, va despertar de cop per deixar el Mataró deu minuts sense marcar cap gol. Els vallesans van aprofitar la somnolència ofensiva dels locals per agafar un avantatge de tres gols (4-7). Al descans, el Granollers ja havia ampliat la diferència a 5 gols (10-15) gràcies a la major intensitat del seu joc

A la segona part, el lateral mataroní David Pedragosa va començar a jugar com en ell és habitual. Els seus gols, però, eren contrarestats pels de Resina, l'extrem esquerra del Granollers. L'altre canoner del Mataró, Josep Terensi, no va donar senyals de vida fins els últims 15 minuts de partit. De fet, va marcar els seus 5 gols en aquest període de temps. La defensa mataronina també va guanyar en intensitat en el tram final del partit, amb un Roger Capdevila molt actiu.

El Joventut va reduir la diferència a un sol gol a falta d'un minut pel final (26-27). Els de Pep Muñoz van recuperar una pilota que hagués pogut ser la de l'empat. El Mataró, però, es va precipitar en l'acció del contraatac i el Granollers ho va aprofitar, per tallar una passada del porter Núñez a Terensi, i marcar el definitiu 26-28.

Després de la derrota contra el Granollers "B", El Tot Mataró JHM presenta un balanç negatiu (2 victòries/3 derrotes) i és 8è a la classificació de la Primera Divisió. El proper cap de setmana, els de Pep Muñoz visiten la pista del Cifec Eivissa, un equip que té el mateix balanç victòries-derrotes que el Mataró.