Aida Soriano Fiérrez

Derrota del sènior femení del Platges de Mataró davant l’Igualada

Un segon quart per oblidar va condemnar les unionistes a la quarta derrota de la temporada per 81-67

El sènior femení del Platges de Mataró va caure davant l’Igualada per 81-67 en la sisena jornada de Copa Catalunya, disputada diumenge passat, dia 4. Les de Joan González que volien donar continuïtat a la victòria aconseguida davant el Geieg no van poder aconseguir el seu objectiu davant un equip que ja sabien que seria dur. Un segon quart nefast va obligar les unionistes a anar a contracorrent la resta del matx i finalment la remuntada no va ser possible.

L’inici del partit davant l’Igualada va ser bo i el Platges de Mataró va saber aguantar al rival. Però durant el segon període, a l’encert en el tir exterior de les locals se li va sumar el 5 de 20 en anotació de les unionistes, que d’aquesta manera van deixar via lliure a les de l’Anoia per marxar al marcador amb un parcial de 33-13. Així, al descans es va arribar amb un 47-24 en contra dels interessos del Platges de Mataró. I encara que a la represa, les de Joan González van saber reaccionar i es van posar a set punts del rival, les diferències no es van poder escurçar més i les faltes comeses en el quart i definitiu període van donar lloc al 81-67 final. Malgrat la derrota, cal destacar les bones actuacions de Cristina Bruna (22 punts i 7 rebots) i d'Anna Sala (25 punts).

A la conclusió del matx, l’entrenador unionista, Joan González, explicava: “El segon quart ha estat horrorós”. “L’actitud de les noies, que s’han sobreposat, ha estat molt bona, però no ha pogut ser”, afegia.

El sènior femení, que amb aquesta derrota resta a la part baixa de la classificació amb només dues victòries, rebrà la propera setmana el Valls, conjunt fet per ascendir a Lliga Femenina-2. El partit es disputarà dissabte vinent, dia 10, a les 18h al Josep Mora.