Un partit d'aquesta temporada.

Derrota del Mataró Feimat a Lleida

Els mataronins ensopeguen amb el Pardinyes Lleida per 78-65.

El Mataró Feimat no va poder encadenar una segona victòria consecutiva i el cap de setmana passat va ensopegar en la seva visita al Pardinyes Lleida. Els de la capital del Maresme van perdre 78-65 i es queden amb vuit victòries i 11 derrotes en les 20 jornades de lliga que s'han disputat fins el moment.

El partit va estar en mans dels mataronins durant el primer període, quan van sortir amb un elevat encert anotador i van obrir un primer forat important de 7 punts d'avantatge. L'alegria duraria poc, ja que en el segon quart els locals van capgirar el marcador (26-10) i van marxar al descans amb avantatge.

El Feimat es va trobar amb un rival molt encertat en el triple (12 de 31) i això va fer mal a l'equip, que va baixar el seu ritme anotador en els següents parcials. En el tercer quart, el Pardinyes Lleida obria 7 punts més de distància que ho deixaven tot molt coll amunt. Els mataronins van intentar-ho sense sort (18-16) en el darrer període i van acabar ensopegant. Bon partit de David Romero amb 15 punts, 11 rebots i 25 de valoració.