Nahawa Diarra, en el partit entre Germans Homs i Joventut

Derrota contundent del Germans Homs davant el Joventut de Badalona

La Penya va ser superior i va acabar guanyant per 45 a 72

El Germans Homs - UE Mataró - Femení Maresme no va poder frenar el potencial d’un dels equips més importants de la categoria. El Joventut de Badalona es va emportar la victòria del Mora, ahir a la tarda, amb la contundència pròpia d’un equip que se sabia superior. Al final, el 45 a 72 feia evident la diferència entre un i altre equip en aquest duel.

El 7 a 26 de sortida ja deixava les coses clares. La Penya tancava el primer quart amb la sensació que ja havia encaminat el triomf. A partir d’aquí, les diferències ja no van ser tan notables. Les mataronines no van abaixar els braços i van saber competir durant la resta de quarts del partit. De totes maneres, el Joventut no va veure perillar la victòria en cap moment. Al descans, + 25 (17 a 42). Al final del partit, + 27 (45-72).

Dins la pintura la diferència va ser important a favor del Joventut, sobretot a nivell d’encert de cara cistella. L’equip de Badalona s’enfilava fins al 60% mentre el Germans Homs oferia un 37% de precisió. D’altra banda, el conjunt local només va provar sis triples (dos dels quals van sumar punts). Unes xifres massa escarransides per compensar el domini del rival prop de cistella.

Nhug Bosch, 11 punts, i Nahawa Diarra, amb 10, van mantenir el to anotador de l’equip mataroní, però el Joventut va comptar amb les magnífiques actuacions de Minata Keita i Elma Dautovic (36 punts entre les dues). L’equip de Badalona és tercer amb un balanç de 10/5 i el Germans Homs s’estanca a la zona baixa amb quatre victòries i deu derrotes.