Un partit del Futsal Aliança d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

Primera derrota de l'any pel Futsal Aliança Mataró

Partit complicat amb el Ripollet.

El Futsal Aliança Mataró masculí disputava el primer partit de l’any com a local, davant el FS Ripollet, equip posicionat en la zona de descens. Era un partit important, per posar més pressió als seus rivals perseguidors.

En la primera part, els mataronins líders de la categoria, no varen estar molt encertats, molta precipitació provocava continues errades i males finalitzacions. En canvi, els de Ripollet sortien molt motivats i concentrats, pressionant alt i intentant incomodar la creació local. I així va ser, en el minut 2 arribava el 0-1 visitant. Minuts de dubtes i errades, que aprofitaven novament els visitants per generar un dos contra porter per fer pujar el 0-2 en el minut 6. Reacció local que començava a enfonsar la defensa rival i així arriva el 1-2 de Pano en el minut 8. Eren els millors minuts dels locals, però en un córner i xut exterior arribava el 1-3 en el minut 14. Novament cop dur a la moral del líder. Final d’una primera part amb diferents fases de domini i amb un resultat advers.

En la segona part el guió va canviar, els locals es varen posar les piles i varen embotellar als visitants, generant continues situacions de gol però que, el porter visitant i la mala punteria dels mataronins, no feien pujar cap gol. I en una de les poques arribades visitants en el minut 28 pujava el 1-4. Cop molt i molt dur. Però tot i això, l’equip no va defallir en cap moment i va insistir fins l’últim segon en l’empat. En el 33 arribava el 2-4 i en el 40 el 3-4. Va haver fins i tot temps d’una última finalització amb una gran aturada del porter visitant que evitava la remuntada.