-
-

Comencen les obres per renovar la gespa del Centenari

El CE Mataró jugarà mentrestant al Camí del Mig.

L’Ajuntament ha començat aquesta setmana els treballs de renovació de la gespa artificial del Camp Municipal d’Esports del Centenari i la substitució de l’actual xarxa de reg artificial. Es tracta d’una nova actuació per posar al dia l’equipament esportiu, ja que al 2016 es va instal·lar una nova graderia a la zona nord del camp i al 2017 es va renovar la instal·lació elèctrica.

S’instal·larà una gespa combinada de fibra monofilament nervat i fibra fibril·lada recta, de 60 mm d’alçada i color verd. La gespa té tractament anti-UVA i és resistent a la calor i al gel. Es mantindrà la base asfàltica i es reaprofitarà el reblert existent, de sorra de sílice i cautxú. El marcatge de les línies del terreny de joc es farà amb la mateixa combinació de fibres però de colors blanc (futbol 11) i blau (futbol 7).

La superfície de gespa instal·lada no varia respecte l’actual (7.169,30 m²), però es reduiran lleugerament les mides del terreny de joc per complir amb els marges de seguretat establerts per normativa. El nou sistema de reg estarà format per sis aspersors emergents, un a cada extrem del camp i dos més al mig de les bandes, amb un radi d’abast superior als 42 m per cobrir tota la superfície de joc. Es controlaran amb un programador de reg.

Mentre durin els treballs, el primer equip jugarà els partits al Camp Municipal de Futbol del Camí del Mig. La resta d’equips entrenaran i jugaran en diferents camps de la ciutat i comarca.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive