Una acció en partit de la temporada passada. Foto: R.Gallofré

El CN Mataró, líder amb autoritat

Les mataronines també superen el Catalunya (15-4)

Dotze de dotze i seguim sumant. El Centre Natació Mataró continua el seu passeig triomfal per la fase regular de la lliga PREMAAT femenina. El conjunt de Marina Zablith supera les seves rivals amb contundència i, aquest cap de setmana, el Catalunya no s’ha escapat de tastar la mateixa medecina que la resta d’equips de la competició.

El Catalunya va fer el primer gol del partit (0-1). Només va ser un miratge. A partir d’aquí, exhibició de potència del conjunt mataroní. 4 a 2 al final del primer quart i 9 a 3 al descans. Partit sentenciat i tota la segona meitat encara en joc. El Mataró també es va imposar en la resta de parcials i només va encaixar un gol després del pas per vestidors (15-4).

Irene González i Anni Espar, totes dues amb quatre gols, van ser les màximes golejadores del partit. A banda de l’aportació ofensiva de les internacionals i campiones d’Europa, Anna Gual i Helena Lloret (dos gols respectivament), també van firmar un bon partit en la faceta golejadora. El Mataró és l’equip que més gols ha marcat en les 12 jornades disputades fins ara (180 gols).

El conjunt maresmenc manté sis punts de diferència sobre el Mediterrani, segon classificat, i confirma la sensació que, com a mínim durant la fase regular, serà molt difícil que cap equip pugui discutir la seva jerarquia en el campionat. El Mataró és líder i ho és amb mà de ferro.