Punt i final al viatge europeu. Foto: R.Gallofré

El CN Mataró diu adéu a l'Eurolliga

Les mataronines no superen la lligueta d’Atenes

El Centre Natació Mataró ha caigut eliminat a la segona fase de grups de l’Eurolliga. L’equip de la capital del Maresme ha arribat amb vida a la tercera jornada però una derrota aquest migdia davant Olympiacos, l’equip que jugava a casa, ha certificat l’adéu a la màxima competició europea del conjunt que entrena Marina Zablith. El Mataró, vigent campió de la Supercopa, centrarà ara els seus esforços en les competicions domèstiques.

La lligueta, que es disputava a Atenes, lliurava dos bitllets per jugar els quarts de final de l’Eurolliga. De totes maneres, de seguida va quedar clar que aconseguir-ne un es convertiria en una missió realment complicada. El CN Mataró va caure davant el Dunaújváros en la seva estrena en aquest grup. Les mataronines van arribar al final del primer quart amb avantatge, però mica en mica l’equip hongarès va anar imposant el seu formidable potencial físic (15-10 al final del partit).

Les mataronines recuperaven opcions de classificació després de superar el Mediterrani en el partit de la segona jornada. L’equip de Marina Zablith va obrir forat gràcies a un parcial de 4 a 0 durant el segon quart. Al final, victòria per 12-8 amb quatre gols d’Anni Espar i tres d’Anna Gual. Tot quedava pendent d’una victòria àmplia davant Olympiacos o de rascar algun punt davant el conjunt amfitrió si prèviament el Mediterrani era capaç de superar el Dunaújváros.

No ha passat ni una cosa ni l’altra. A primera hora d’aquest matí, el ‘Medi’ ha perdut davant les hongareses (8-10). Més tard, el CN Mataró tampoc ha pogut fer res davant el potencial d’Olympiacos. Les mataronines han arribat amb opcions al final del tercer quart (8 a 6) però s’han desinflat en els últims minuts per acabar perdent amb més contundència (14-9). Les de Zablith s’han vist superades per dos equips que aspiren al títol continental. Ara, el conjunt mataroní intentarà fer el mateix amb el títol de lliga. El Mataró és líder i aspira a tot.