Anni Espar ha fet quatre gols. Foto: R.Gallofré

El CN Mataró comença la lliga amb golejada

Victòria clara de les mataronines davant l’Atlètic Barceloneta (19-6)

El Centre Natació Mataró ha començat la temporada 2021/2022 demostrant que les previsions eren encertades; l’equip encara té més potencial que la temporada passada, quan va acabar subcampió de quatre competicions, i la majoria de rivals a la lliga ho tindran molt complicat per rascar alguna cosa positiva en els enfrontaments contra el conjunt de Mataró. L’Atlètic Barceloneta, que s’estrenava a la categoria, va comprovar en primera persona la fortalesa de l’equip que entrena Dani Ballart. El 7 a 1 del final del primer quart ja era tota una declaració d’intencions.

El CN Mataró va anar sempre per davant, malgrat un empat a un momentani, i de seguida va ensenyar al rival que la diferència era massa evident com per pensar en sorpreses majúscules. El partit va quedar sentenciat ràpidament i, de fet, el resultat al descans ja era prou clarificador: 11-2. És veritat que durant la segona meitat del partit, tercer i últim quart, l’equip local no va prémer l’accelerador amb la mateixa energia. És per això que els parcials van ser menys feridors pel rival; 5-3 i 3-1. El resultat final, però, 19 a 6, feia palesa la diferència de nivell.

Simone van de Kraats, màxima golejadora del torneig olímpic de waterpolo aquest estiu, s’ha estrenat a la lliga exhibint idèntic poder ofensiu. Seus van ser quatre dels dinou gols mataronins. Vivian Sevenich, que també en va marcar quatre, va ser l’altra golejadora del partit. Clara Cambray en va fer tres, i Anni Espar i Queralt Bertran van participar de la golejada amb dues dianes cadascuna d’elles. El CN Mataró va arribar al 57% d’efectivitat en les jugades de superioritat, mentre que l’Atlètic Barceloneta no va fer cap gol en aquestes situacions (0%).

Els fitxatges de Simone van de Kraats o Bella Markoch, que també va marcar contra l’Atlètic Barceloneta, incrementen el potencial ofensiu d’un equip que la temporada passada va tenir en la fortalesa defensiva una de les seves principals virtuts. En general, Dani Ballart té de cara aquesta campanya una plantilla encara més compensada i de gran nivell en totes les seves posicions. El repte; aixecar títols.