-
-

Clara Remacha assoleix la plata en els Campionats d’Espanya juvenil

La vilassarenca es queda a només cinc punts de l'or en combinades

L’atleta Clara Remacha va aconseguir la medalla de plata en els Campionats d’Espanya juvenil celebrats a l’estadi dels Jocs Mediterranis d’Almeria el passat cap de setmana del 5 i 6 de juliol. La vilassarenca va aconseguir la segona posició en una final de combinades molt disputada. La primera classificada va superar a Remacha per només cinc punts de diferència. La marca final de l’atleta maresmenca va ser de 4.076 punts, que significa un nou rècord de Catalunya i que hauria estat el nou rècord d’Espanya si no fos pel resultat de la seva rival.

Remacha va començar guanyant la seva sèrie de 100 metres tanques en 14’87 segons, igualant la seva millor marca personal. La vilassarenca va batre la marca d’alçada amb 1’57 metres, aconseguint la segona posició. En pes, amb un llançament de 10’6 metres, va guanyar tot i quedar-se gairebé un metre per sota del seu rècord.  Remacha va imposar-se en salt de llargada amb 5’43 metres, nova marca personal, i va ser segona a la javelina, on tot i superar el seu rècord personal, va quedar-se en 37’82 metres i en segona posició. L’última prova de 600 metres llisos era definitiva. Remacha anava al capdavant amb 11 punts d’avantatge, pel que no podia deixar més de mig segon respecte la seva rival. Finalment,  l’atleta va cedir en els últims metres i va acabar sots-campiona d’Espanya.