Clara derrota de l'AE Boet per tres sets a zero

Les mataronines s'acosten perillosament a la zona de descens

Nova derrota del Mataró femení de Voleibol, que va perdre de manera clara i contundent contra un dels equips més fluixos de la categoria, el Monjos, per 3 sets a 0. Tot i jugar a la pista d'un dels rivals directes per a la teòrica permanència, les jugadores de l'AEB Mataró no van estar gens concentrades i els nombrosos errors no forçats van ser la clau per perdre un partit que a priori era favorable als interessos de les mataronines.

Des del començament del primer set les coses van anar malament, i les locals es van avançar per un clar 7 a 2. La reacció mataronina no es va produir i al final les locals es van endur el set per 25-15. Al segon set les coses no van millorar massa, tot i que es va arribar a un final ajustat altre cop, però els errors de les visitants van facilitar que les locals guanyessin el set per 25-22.

Novament al tercer set, els molts errors visitants van permetre als Monjos guanyar el set per un clar 25-17. Amb aquesta nova derrota l'AEB Mataró es situa molt a prop de les posicions de descens. L'entrenador del Mataró, molt decebut pel joc del seu equip, comentava que “ha estat el pitjor partit que recordo i jugant d'aquesta manera tornarem a segona. Ara, però, només podem mirar endavant i ser conscients que la temporada és molt llarga".