Els vermells abans de començar el partit.

Cinquena victòria seguida del Futsal Aliança Mataró

Els vermells no tenen problemes davant el Salou.

Diumenge, després de ja saber tots els resultats de la jornada i amb les derrotes de rivals directes, el Futsal Aliança Mataró rebia al FS Salou, equip que estava ubicat en la zona de descens.

Els mataronins no van realitzar un bon partit, molt erràtics amb la pilota al peus i provocant les transicions dels tarragonins, que vivien exclusivament de la seva defensa en mitja pista. Tot i això, la pilota aturada dels locals va funcionar a les mil meravelles i als 5 minuts Alex Medina feia pujar el 1-0 al marcador. Un minut més tard novament de córner, Rafa Berlanga amb un fort xut exterior feia el 2-0 i la tranquil·litat al Roca. Semblava que el partit estava controlat però els visitants generaven perill en ràpides transicions i a pilota aturada, fruit d’una bona circulació de pilota arribava el 2-1 en els últims minuts de la primera part, tocava tornar a començar.

A la segona part els mataronins varen sortir a pel partit, imposant una marxa més al partit, però la pilota no entrava gràcies a les bones aturades dels porters tarragonins. I novament a pilota aturada, el capità Alex Del Barco feia pujar el 3-1 al marcador, tothom respirava, eren tres punts importantíssim. Salou sortia amb porter jugador i els locals defensavem bé aquesta situació sense generar gaires ocasions de gol, el partit estava acabat quan restant 10 segons arribava el 3-2 de rebot.

Amb aquesta victòria, els homes d’Albert Sabaté encadenen la 5a victòria consecutiva i segueixen en la 2a posició de la lliga. Setmana vinent partit trepidant a Lleida (3er classificat), equip revelació d’aquest inici de temporada.