Marc Mayola

Cinquena derrota consecutiva del Joventut Handbol Mataró

Els de Pep Muñoz cauen estrepitosament a Sarrià de Ter (37-25) i segueixen immersos en una profunda crisi de joc i resultats

La bona imatge que El Tot Mataró JHM va demostrar a les primeres jornades de lliga ja queda molt lluny. Fa setmanes que l'equip no rutlla. La baixa forma, sobretot anímica, de molts jugadors mataronins va passar factura a la pista del Sarrià de Ter. Els gironins van ser molt superiors durant tot el partit.

El Joventut només va poder aguantar la trempera del Sarrià durant els primers 15 minuts (10-8). Llavors, els locals van aprofitar una sèrie d'errors de concentració del Mataró per clavar un parcial de 4-0 i escapar-se, ja definitivament, en el marcador. El 19-13 del descans deixava el partit coll avall pel Sarrià de Ter.

En altres partits, com per exemple a la pista del Sant Martí Adrianenc o a casa contra el Granollers, El Tot Mataró JHM va vendre molt cara la derrota. A Sarrià, però, no hi va haver reacció mataronina en cap moment. Només començar la segona part, els de Muñoz van encaixar un altre parcial molt dolorós (de 6-2) que sentenciava el partit (25-15).

La defensa del Mataró, normalment força entonada, no va poder fer res per aturar els atacs locals. El Sarrià de Ter marcava des del pivot, des de l'extrem i també amb llançaments llunyans de 9 metres. Al final, 37-25, una de les derrotes més contundents sofertes pel Mataró a la Primera Divisió.