Un partit de la temporada passada. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró planta cara però perd a La Corunya

Els mataronins acaben cedint a la pista del Liceo (2-0) malgrat una molt bona actuació

“El primer que vull fer és felicitar al Mataró. Ha fet un gran partit aquí. Ja vam dir a la prèvia que és un equip valent i amb personalitat. Ho ha demostrat.” Són declaracions de l’entrenador del Liceo, Juan Copa, a Radio Galega, després del partit que aquest diumenge enfrontava al seu equip amb el conjunt de la capital del Maresme. Un elogi com aquest no és poca cosa, venint del tècnic d’un dels millors equips de la lliga i actual líder del campionat amb quatre victòries en quatre partits.

El Liceo, un dels clubs amb més jerarquia del panorama continental, venia de guanyar el mateix dilluns a la pista del Barça. Contra el Mataró, els gallecs van haver de suar de valent per aconseguir una nova victòria. Sergi Grané va fer un partit formidable i amb les seves intervencions sota pals va evitar més gols del Liceo. A més, el CH Mataró va mantenir el to competitiu durant tot el partit malgrat encaixar les dues dianes durant la primera part. Al descans, el Liceo ja guanyava per 2 a 0 gràcies als gols de Jordi Adroher i César Carballeira.

Els mataronins no van rebre més gols durant tota la segona part i, malgrat no tenir opcions de remuntada, van demostrar que l’equip està preparat per a plantar cara a les millors plantilles de la màxima categoria. La valentia sempre és important, com apuntava Copa, i la personalitat t’assegura capacitat competitiva. Si et reconeixes com a equip en base a una idea, la resta es va construint i modulant en funció de les particularitats de cada partit o moment de la temporada.

El Mataró encara no coneix la victòria a l’OK Lliga (2 empats i 2 derrotes), però això acaba de començar i la sensació és que l’equip pot lluitar per fer-se un lloc a la màxima categoria. Diumenge que ve, a casa contra el Vendrell, nova oportunitat per estrenar el compte de victòries aquesta temporada.